4 Aralık 2014 Perşembe

LEGO EV

 Merhaba.
Evde küçük çocuklar olunca, birlikte eğlenerek vakit geçirebileceğimiz türde oyuncaklar almayı tercih ediyoruz. Legolar vazgeçilmez oyuncaklarımızdan. 

Çocuklar kendi oyuncaklarını tasarlayıp hemen üretim aşamasına geçiyorlar. Şu zamana kadar kendileri için değişik şekillerde bir sürü oyuncak yaptılar, bazen eğitim , bazen de oyun amaçlı. Tabii ki profosyonelce yapmıyorlar ama yaptıkları şeyleri büyük bir hevesle tanıtıyorlar bize, ekledikleri her özellik yeni bir buluş gibi oluyor onlar için. Ailece oynadığımız da çok oluyor,en yetenekli kişi  de babamız.

Ben en çok ev yapmayı seviyorum, resimlerde gördüğünüz evi bir süre önce yaptım. Çocuklar legolarla oynarken ben de bu evi yapmaya başladım. 


Tasarımı tamamen bana ait. İlk başta güzel bir bahçe düzeni yapıp ondan sonra çocuklara vermeyi düşünüyordum. Ancak evin çatısını bitirir bitirmez el koydular.


Ufak tefek eksilmeler olsa da ona zarar vermeden oynamaya çalışıyorlar,çok sevdiler. Kendileri de küçük evler yapıp yan yana koyarak mahalle yapıyorlar. Ben  fotoğraf çekerken kızım onlarla oynuyordu.



6 yorum:

  1. Çok güzel. O kadar küçük parçalarla o boyutta bir evi oluşturmak zor olsa gerek:) Elinize sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biraz vakit alıyor sadece, bu tür şeyler yapmayı seviyorum. Teşekkür ederim.

      Sil
  2. lego parçlarını nerden aldınız

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yurtdışından almıştık. Bir kısmını satmayı düşünüyoruz. Aralarında küçük setler ve Imperial flag ship gibi exclusive setler de var

      Sil
  3. Mesela evin parçalarını ve kitapçığını kaça satmayı düşünürsünüz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu evi elimizde olan farklı setlerin parçalarını kullanarak yaptım ve o setleri bozma şansım yok. Benim tasarımım olduğu için kitapçığı yok.

      Legoları set olarak satacağım.Siz ev setlerinden almayı düşünüyorsanız kullanılmış, (fotoğraftaki gibi görünen) iyi durumda olan setler var. Mesela 4996, 6754, 5891. Buraya yazdığım setlerin parçalarının eksiksiz olduğunu kontrol etmem gerekiyor. Eğer almayı düşünüyorsanız mail adresimden ulaşıp istediğiniz set için fiyat alabilirsiniz.

      ftmkids@gmail.com

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...