22 Temmuz 2015 Çarşamba

MAKSİ ETEK


Ankara oldukça sıcak bu aralar. Sıcakların etkisi varmıdır bilmem ama nedense dikiş dikmek istemiyor canım. Çok kısa sürede biten uğraşlara yöneliyorum. Funda Hanım'ın düzenlediği etkinlik için diktiğim eteklerimin en sevdiğim kısmı yaptığım çiçekler oldu. İkisi içinde farklı süslemeler denedim ama dönüp dolaşıp bunları yaptım. Hatta dikip bitirtiğim süsleri bile söktüm.



Aslında etkinlik maksi etek dikmek üzerineydi ama ben ramazan içinde kumaşçıya gidemedim ve evde ki kumaşlarımdan diktim. Bu eteğin kumaşının  boyu az olunca maksi olamadı. Desenli olmasından dolayı en uygun model bu oldu. Ön ve arka parçaları  dikdörtgen kesip uygun aralıklarla pili koydum. İçine astar diktim. 

  Bu arada   prova mankenimi söküp yeniden yaptım. Çocuklar ona arkadaşlarıymış gibi davranınca bazı yerleri çıkmıştı. Ben de söküp daha dayanıklısını yaptım. Giydirdiğim kıyafetlerin kolundan tutup yürütüyorlar resmen onu. Şimdilik hiç bir tarafı çıkmadı :)

6 yorum:

  1. çok çok güzelll ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  2. Aaaa bu da çok güzel,özellikle kumaşı ve renkleri...hele o çiçek....çiçek saçlara takılacak....

    YanıtlaSil
  3. Tam yazlık harika bir kumaş,kırmızı-siyah birlikteliğini de çok severim. Kıyafetlerimde hiç el yappımı çiçek kullanmamıştım bugüne kadar. O kadar keyifle yaptım ki iki eteğe çiçek konduruverdim :) Teşekkür ederim güzel yorumunuz için.

    YanıtlaSil
  4. ellerine sağlık canım çok güzel olmuuuuş :)
    sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Esma Hanım, beğenmenize sevindim :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...