27 Haziran 2015 Cumartesi

LEGO LANGIRT VE KALEMLİK ( Lego penholder and table football)

Okulların kapanmasıyla birlikte çocukların evde geçirdikleri zaman da artmış oldu. Böylece okul döneminde sınırlı yaptıkları  herşeyi diledikleri kadar yapabiliyorlar. Küçüklüklerinden beri ellerinin altında olan yapılandırma oyuncakları vazgeçilmezleri.

19 Haziran 2015 Cuma

MAKSİ ETEK DİKME ETKİNLİĞİ DUYURUSU

Uzun süredir etek dikmemiştim. "Bu aralar diksem mi acaba? "diye  düşünürken  Funda Hanım'ın maksi etek dikme etkinği düzenlediğini gördüm.Katılmak isteyenler etkinlikle ilgili detaylar için buraya bakabilirsiniz. 

   Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum.

10 Haziran 2015 Çarşamba

SİYAH-BEYAZ UYUMU(BEYAZ PANTOLON)


Dekorasyonda ve giyimde en sevdiğim renklerdendir beyaz. İstediğim tüm renklerle kolaylıkla uyum sağlayan, temizlik , ferahlık hissi veren bir renk. Yazın giymek için oldukça bol olan beyaz bir pantolon diktim. Önceden diktiğim pantolonlardan . Beğendiğim bir pantolon kalıbını biraz genişleterek önünde bir tane pile olacak şekilde diktim.

6 Haziran 2015 Cumartesi

TAKI KUTUSU YAPMAYA NE DERSİNİZ?



 Kendi yaptığım takıların yanında beğenerek aldığım takılarımda var. Severek yaptığım veya zar zor beğenerek aldığım takılarımı özenle saklamak için değişik yöntemler denedim. 

 Birbirlerine değmeden saklayabileceğim, şeffaf, kapaklı bir kutu arıyordum ki aklıma  içinde lezzetli çikolatarın olduğu bu kutu geldi. Çikolatalar  bittikten sonra kutuyu iyice temizledim  ve  yuvarlak kısımlara uygun büyüklükte polar kumaş kestim. Kutunun üst parçasını açılır kapanır şekilde kullanabilmek için uzun kenarın birinden alt parçaya şeffaf bantla yapıştırdım. Dekoratif bantla yapılınca daha güzel duracaktır. 

Kestiğim kumaş parçalarını da yerleştirip takılarımı koydum. Kutuyu dilediğiniz yerde tutabilirsiniz. Bu güne kadar bir çok yöntem denedim,  çok uzun süredir  bu kutuyu kullanıyorum. Takılarım hiç zarar görmedi. Değişik şekillerde süsleyip  dekoratif kutular da yapabilirsiniz. 

5 Haziran 2015 Cuma

BU ARALAR

Uzun süredir blogumdan uzaklardayım.Aslında yayınlamayı planladığım şeyler vardı ama biraz ertelemem gerekti. Babaannemiz bir sürpriz yapıp ziyaretimize geldi. Gelişiyle bizi çok mutlu etti. Bir çok yer gezdik annemle birlikte. Gezmeye çok vakit ayırınca blogumu ihmal ettim :) 

Kızımda geniz eti olduğu için özellikle uyku sırasında  sorun yaşıyordu. Bazen nefes alamadığını düşünüp uyandırdığım bile olmuştur. Bu aralar ameliyat ettirmeyi planlıyorduk, babaannesinin gelişiyle birlikte hemen gün aldık ve ameliyat oldu. Gün içinde daha rahat nefes aldığını söylüyor, uykusuda düzeldi sayılır. Ameliyattan 1-2 hafta sonra iyice düzeliyormuş, daha bir kaç gün oldu. 

Okullar kapanmak üzere ve sürekli kafamda büyüttüğüm ameliyatı da atlattık. Bundan sonra bloguma ve hobilerime daha fazla zaman ayırmayı  istiyorum. Umarım her şey yolunda gider. 




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...